Podiumverhuur en podiumbouw

Voor elke particuliere of zakelijke bijeenkomst heeft Create Your Light wel een geschikt podium te huur. Daarnaast staan wij direct voor u klaar om uw podiumbouw in Nijmegen en verdere omstreken te verzorgen. Alles wat u wenst is door ons te realiseren. Zo is de aankleding van uw evenement bij ons in goede handen!

Huren van podia

Met de podiumverhuur van ons bedrijf kunt u alles van een volledige aankleding tot losse podiumelementen huren. Denk bijvoorbeeld aan een festivalpodium of overdekt podium huren, een podiumwagen huren, een tribune huren, een dansvloer huren of een DJ-booth huren. Dat maakt ons ideaal voor kleine gelegenheden tot grote bijeenkomsten. Zeker aangezien wij altijd maatwerk verzorgen. Voor onze verhuur maken wij enkel gebruik van hoogstaande merken om de kwaliteit, het plezier en natuurlijk de veiligheid te waarborgen. Daarbij komt dat wij zeer flexibel zijn en niet moeilijk doen over het regelen van extra’s. Heeft u bijvoorbeeld ook behoefte aan decoratieverhuur, een DJ of catering? Voor een kleine meerprijs zijn dit mogelijkheden die wij in orde kunnen maken voor u. Graag gaan wij samen met u op zoek naar de beste oplossing. Vervolgens leveren wij de producten en gaan we voor u aan de slag.

Opbouw en afbouw

Create Your Light is met plezier uw podiumbouwer. Daarom kunt u bij ons niet enkel podia huren en diverse podiumdelen huren, maar regelen wij ook meteen de podiumbouw. Voor aanvang komen we bij u langs om alle elementen deskundig te plaatsen en na afloop zorgen we voor een snelle afbouw. Op die manier heeft u geen omkijken meer naar deze klussen en kunt u zich concentreren op het feest! Wij kunnen op elke ondergrond opbouwen. Bovendien gaat de opbouw, net zoals de verhuur, geheel op maat. In overleg bepalen we met u wat er nodig is en wanneer het dient te gebeuren. Uiteraard maakt het voor ons niet uit of het een vergadering die binnen plaatsvindt of een openluchtfestival gaat!

Een podium huren? Create Your Light uit Nijmegen staat al voor u klaar. Bel naar 085-8883650 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier om uw interesse kenbaar te maken of uw vragen te stellen en wij helpen u spoedig verder. Uw partner in podiumverhuur en podiumbouw!

Licht en geluid nodig?

Create Your Light regelt het voor u!

Contactformulier

Ons adres