Create Your Light is uw lichttechnicus

Verlichting huren? Doe dit bij Create Your Light en u bent verzekerd van hoge kwaliteit volledig naar uw wensen verzorgd. Als uw lichttechnicus uit Nijmegen regelen wij graag alles van feestverlichting voor een particuliere bijeenkomst tot DJ-verlichting voor een groot evenement. Met onze passie voor lichttechniek maken wij uw ideeën een werkelijkheid!

Kleine en grote evenementen

Licht huren is bij ons in alle soorten en maten mogelijk. Dankzij onze expertise en onze samenwerkingen is er geen klus die wij niet aan kunnen pakken. Of het nu om een enkele lichtinstallatie huren voor een presentatie gaat of juist feestverlichting huren voor een geslaagde avond betreft: wij doen het met plezier voor u. Ook discoverlichting, theaterverlichting of evenementenlicht behoren tot de mogelijkheden. Voor ieder budget en elke wens hebben wij een oplossing! Bij al onze lichtverhuur werken wij uitsluitend met vooraanstaande merken. Zo hoeft u zich verder nergens zorgen over te maken en bent u er zeker van dat uw bijeenkomst van begin tot eind soepel verloopt. Hierin staan wij klaar voor particulieren en bedrijven binnen en buiten regio Nijmegen.

Meer dan licht alleen

Verhuur van verlichting alleen is bovendien niet het enige waar u bij lichttechnicus Create Your Light terecht kunt. Behalve dat wij tevens geluidsapparatuur, podia en andere elementen verhuren, zijn wij eveneens specialist in lichttechniek. Daarom kunt u ons tijdens uw evenement inhuren om de gehuurde verlichting te bedienen. En zelfs wanneer u nog extra aspecten voor uw bijeenkomst wilt regelen, kunnen wij u hierin bijstaan. Denk bijvoorbeeld aan een DJ, decoratie en verdere aankleding of eten en drinken. Op die manier garanderen wij een complete service om aan uw wensen te voldoen.

 

Bespreek de mogelijkheden voor onze verhuur van licht of vraag meer informatie op door contact op te nemen met Create Your Light. Dit doet u door te bellen naar 085-8883650 of door het onderstaande formulier in te vullen. Wij komen dan spoedig bij u terug om u verder te helpen!

Bekijk onderstaande video voor een indruk.

Licht en geluid nodig?

Create Your Light regelt het voor u!

Contactformulier

Ons adres