Licht- en geluidstechniek door Create Your Light uit Nijmegen

Op zoek naar een hoogwaardige licht- en geluidsapparatuur voor uw feest, vergadering of andere bijeenkomst? Bij Create Your Light in Nijmegen bent u aan het juiste adres voor licht- en geluidsverhuur van de beste kwaliteit, voor u op maat verzorgd door een deskundig technicus. Alles is mogelijk en wij doen er dan ook alles aan om uw gelegenheid volledig te laten slagen!

Hoogwaardige apparatuur

Een feest is pas echt compleet met het beste licht en geluid. Hiermee zorgt u per slot van rekening voor een unieke en gezellige sfeer. Of het nu om een kleinschalig tuinfeest, een theatervoorstelling, een drive-in show, een optreden of zelfs een zakelijke presentatie of congres gaat: Create Your Light heeft overal een oplossing voor. Alle soorten, maten en typen apparatuur zijn bij ons mogelijk en wij werken enkel met producten van vooraanstaande merken om u de kwaliteit die u verdient te leveren. Daarbij beslaat onze verhuur van licht en geluid niet enkel lampen en speakers: platenspelers, mengtafels, DJ-booths, podia en meer behoren eveneens tot de opties. Kortom: dat wat u wilt, kunnen wij voor u realiseren.

Flexibel en compleet

Hier bij Create Your Light snappen we dat een evenement uit meer dan alleen licht en geluid bestaat. Daarom helpen we u graag met service van A tot Z! Wenst u bijvoorbeeld extra’s zoals bloemen, catering, decoratie of andere aspecten van de aankleding? Wij regelen het met alle plezier voor u. We komen zelfs bij u langs om de opbouw en de afbouw van alles wat u gehuurd heeft te realiseren. Op het gebied van lichttechniek zijn wij tevens voor de bediening in te schakelen en wilt u een DJ of geluidsman inhuren, dan kunt u gewoon bij ons terecht. Te allen tijde behoudt u ons als uw centrale aanspreekpunt. Zo houden we de kwaliteit en service hoog, maar de kosten en moeite laag.

Licht en geluid huren? Create Your Light uit Nijmegen staat al voor u klaar. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en wij helpen u graag verder. U bereikt ons via het telefoonnummer 085-8883650 of via het contactformulier dat u onderaan de pagina ziet staan. Onze passie, uw rust!

Bekijk onderstaand filmpje en afbeeldingen voor een indruk wat ik voor u kan doen. 

 
 

Enkele van onze merken waar wij mee werken

 

Licht en geluid nodig?

Create Your Light regelt het voor u!

Contactformulier

Ons adres